Pilates kurssi- ja koulutustarjonta - Pilates Gym Jatta

Kurssit/koulutukset

Kurssi

PILATES STARTTI-KURSSI

Harjoittelun pääset aloittamaan yksityisen Startti-kurssin kautta joka sisältää kuusi yksityistuntia a  50 minuuttia . Ajankohdat valitaan sinun aikataulusi mukaan.

Kurssin tarkoituksena on että saat tuntea miltä kokonaisvaltainen harjoittelu tuntuu, saat tuntumaa laitteisiin ja mattoharjoitteluun, tutustut studion toimintatapoihin sekä suunnittelemme sinulle sopivan tavan jatkaa harjoittelua.

Ennen startti-kurssia voit tulla tutustumistunnille hintaan 70 € 50 minuuttia ja päättää tämän jälkeen haluatko jatkaa kurssille.

...

 

Kurssihinta 510 € sis. alv. 10%

Oman ajan saat lähettämällä sähköpostia, pilatesjatta@gmail.com tai soittamalla 050 482 8200.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu Ota yhteyttä
Ota yhteyttä-lomake boksien sisällä
Sending
Tutustu ohjaajaan

Kurssi

Tuoliworkshop 22.10. Perustasolta keskitasolle.

Tervetuloa tuoli workshoppiin joka on ensisijaisesti tarkoitettu studion asiakkaille sekä muille omasta harjoittelusta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää omaa kehonhallintaansa eteenpäin. Harjoittelemme miten tuoliharjoittelu auttaa sinua perustasolta kesitasolle. Opettelemme miten tuolia hyödynnetään omassa harjoittelussa, minkälaisilla liikkeillä muokkaat, vahvistat ja venytät kehoasi. Tämä hauska mutta niin haastava laite on loistava kehittämään tasapainoista kehoa. Vahvistaa ojennusta sekä linjausta ja opettaa kuinka harjoitella pienellä pinta-alalla kehittäen voimaa, tasapainoa ja notkeutta.

...

Ajankohta:

22.10. lauantaina klo 13.00 – 15.00

Hinta: 85 €.

Kurssin varaus varausjärjestelmästä tai sähköpostilla pilatesjatta@gmail.com

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä-lomake boksien sisällä
Sending
Tutustu ohjaajaan