Pilates kurssi- ja koulutustarjonta - Pilates Gym Jatta

Kurssit/koulutukset

Kurssi

PILATES STARTTI-KURSSI

Harjoittelun pääset aloittamaan yksityisen Startti-kurssin kautta joka sisältää kuusi yksityistuntia a  50 minuuttia . Ajankohdat valitaan sinun aikataulusi mukaan.

Kurssin tarkoituksena on että saat tuntea miltä kokonaisvaltainen harjoittelu tuntuu, saat tuntumaa laitteisiin ja mattoharjoitteluun, tutustut studion toimintatapoihin sekä suunnittelemme sinulle sopivan tavan jatkaa harjoittelua.

Ennen startti-kurssia voit tulla tutustumistunnille hintaan 70 € 50 minuuttia ja päättää tämän jälkeen haluatko jatkaa kurssille.

...

 

Kurssihinta 510 € sis. alv. 10%

Oman ajan saat lähettämällä sähköpostia, pilatesjatta@gmail.com tai soittamalla 050 482 8200.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu Ota yhteyttä
Ota yhteyttä-lomake boksien sisällä
Sending
Tutustu ohjaajaan

Kurssi

Ratsastajan lonkankoukistaja kurssi 29.6.

Ratsastajille suunniteltu kurssi teemalla lonkankoukistaja tutkimme miten tämä lihasryhmä vaikuttaa kehomme toiminnallisuuteen ja tapaan käyttää kehoa. Hengitys on oleellinen osa harjoittelua ja hengityksen vapauttaminen, kehon tasapainottaminen sekä syvien lonkankoukistajien aktivointi parantaan kokonaisvaltaista hyvinviontia puhumattakaan siitä mitä tapahtuu satulassa hevosen kanssa.

Liian usein kuulee miten satulassa lonkat eivät aukea, alaselkää kiristää ja rintaranka on kireä. Tämä kaikki heijastuu hevoseen. Miten hevonen voi liikkua vapaasti jos ratsastajan keho on jumissa. Pienillä asioilla voi olla suuri merkitys ja kurssilla teemme harjoitteita joita voit tehdä kotona. Hyödynnämme studion pilateslaitteita avaamaan kehon kireyksiä joita on hyvin vaikea saada auki muulla tavoin. Kehotietoisuuden lisääntyminen selkeyttää myös keskusteluyhteyttä hevosen kanssa.

Mukaan tarvitset joustavat liikuntavaatteet ja sukat.

Ilmoittautuminen pilatesjatta@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Aika: Keskiviikko 29.6. klo 17.00 - 18.30

Paikka: Pilates Gym Jatta

Hinta: 65€

Tutustu ohjaajaan